JOKER FİLMİNİN KADROSU GENİŞLEMEYE DEVAM EDİYOR

JOKER FİLMİNİN KADROSU GENİŞLEMEYE DEVAM EDİYOR


Thomas Wayne = Alec Baldwin


Joaquin Phoenix‘i Joker rolünde izleyeceğimiz, Todd Phillips‘in yazıp yöneteceği solo Joker filmine en son eklenen isim Alec Baldwin oldu.

alec

Herkes tarafından tanınan süper kötü adam Joker’ın, bu haline gelmeden önce yaptığı işler, çektiği acılar ve bir sosyopata dönüşümünü izleyeceğimiz filmin oyuncu kadrosu oldukça görkemli bir hal aldı. Joaquin Phoenix’i bildiğimiz Joker profilinden biraz daha farklı izleyeceğimiz filmde Robert De Niro, Frances Conroy, Marc Maron ve Zazie Beetz‘ten sonra şimdi de Alec Baldwin kadroya katıldı. Açıklanan bilgilere göre Alec Baldwin’i, Bruce Wayne aka Batman‘in babası Thomas Wayne rolünde izleyeceğiz.

Film, Gotham City’nin bildiğimiz halinden daha öncesini anlatacağı için daha ortalıkta Batman yok onun yerine küçük Bruce Wayne ve babası Gotham City’nin ünlü zengini Thomas Wayne var. Thomas Wayne’in ABD başkanı Donald Trump’ın 1980’lerdeki haline benzetilmesinden ve Baldwin’in Saturday Night Live’da Donald Trump skeçlerinden dolayı, Todd Phillips’in bu rol için Alec Baldwin’i istediği söyleniyor.