KING KRULE’DAN FILM-NOIR TADINDA YENİ VİDEO

KING KRULE’DAN FILM-NOIR TADINDA YENİ VİDEO


Biscuit Town


King Krule, geçen sene çıkardığı The Ooz albümüyle ortalığı birbirine katmaya devam ederken, Biscuit Town şarkısına çektiği videoyla ise bizi karanlık sularda bir gezintiye çıkartıyor.

king-krule-czech-one

CC Wade imzalı üç bölümlük bir serinin ilk videosu olan Biscuit Town’da Archy Marshall, film-noir havasında bir videoyla karşımızda. Video bize Marshall’ın hayal dünyasının karanlık sokaklarında sürreal bir yolculuk yaptırıyor. 50’ler, 60’lar ve hatta 70’ler karanlık atmosferli dedektif filmleri havasında giden video ürkütücü bir hayalet şehir tasvir ediyor. 1989 yılında Londra’da kapanan bisküvi fabrikası sayesinde Londra’nın güney doğusuna Biscuit Town deniyordu. Şarkının ismi de burdan geliyor ama videonun o bölgeyle hiçbir alakası yok.

Üç videoluk serinin ilk parçası olan Biscuit Town, oldukça başarılı bir atmosferin yanı sıra King Krule’un vokalleriyle de muhteşem örtüşüyor. Devamında gelecek olan diğer videoların hangi şarkılara çekileceği veya ne zaman yayınlanacağı hakkında ise henüz bir açıklama yapılmadı.