MICHAEL B. JORDAN VE BRIE LARSON AYNI FİLMDE BULUŞUYOR

MICHAEL B. JORDAN VE BRIE LARSON AYNI FİLMDE BULUŞUYOR


Just Mercy


Karşımıza Marvel evreninin en güçlü süper kahramanlarından biri olan Captain Marvel olarak çıkmaya hazırlanan Brie Larson, Just Mercy filminin kadrosunda Black Panther‘ın kötü adamı Michael B. Jordan‘a katılıyor.

brie

New York Times‘ın çok satanlar listesinde uzun süre kendine yer bulan Bryan Stevenson isimli siyahi bir avukatın, hukuk ve ceza sistemi içerisindeki adaletsizliği ve herkese eşit şartlarda adalet istemesiyle başlayan bir mahkeme sürecini anlatan filmde, Oscar ödüllü Jamie Foxx da bulunuyor. Stevenson’ın aynı isimli otobiyografik anı kitabından uyarlanacak filmin yönetmeni, Larson’la daha önce Short Term 12 ve Glass Castle filmlerinde de çalışmış olan Hawaii’li Destin Daniel Cretton. Filmin senaryosunda ise Cretton’a daha önce Glass Castle‘da birlikte çalıştığı Andrew Lanham yardımcı olacak. Larson ve Jordan ikilisinin bu film haricinde, ilerleyen MCU filmlerinde de karşılaşmaları çok olası görünüyor. Şimdilik böyle bir bilgi bulunmasa da Marvel’ın evrenini ne kadar genişletmeyi ve filmleri birleştirmeyi sevdiğini biliyoruz. Önümüzdeki senelerde neler olacak hep birlikte bekleyip göreceğiz.

Film, yönetmen ve oyuncu kadrosuyla şu an için gelecek projeler arasında en çok meran uyandıranlardan bir tanesi konumunda. Filmin belirlenen vizyon tarihi şimdilik 17 Ocak 2020.