NETFLIX’TEN HIP HOP YILDIZLARIYLA DOLU YENİ FİLM

NETFLIX’TEN HIP HOP YILDIZLARIYLA DOLU YENİ FİLM


The After Party


Netflix, ünlü video sitesi Worldstarhiphop‘la iş birliği yaparak dünyaca ünlü hip hop yıldızlarının da içinde bulunduğu yeni bir film yayınlamaya hazırlanıyor. The After Party isimli film, iki gencin hip hop dünyasına kendilerine yer edinmesini konu alacak.

after1

Yıllardır, özellikle ABD içerisindeki kullanıcıların gönderdiği enteresan videolarla internet aleminde ünlenen websitesi Worldstarhiphop, şimdi de film işine giriyor. İki gencin hip hop dünyasında kendilerine bir yer edinmeye çalışmasını konu alan filmde, hip hop dünyasının ünlü isimleri de karşımıza çıkıyor. Yayınlanan ilk fragmanda, Wiz Khalifa, French Montana, DJ Khaled ve Pusha T‘yi görüyoruz.

Filmin yapımcılığını Netflix üstlenirken, filmin senaristi ve yönetmeni How to Make it in America dizisiyle tanınan Ian Edelman. Film hip hop dünyasının ve onların ortamlarında geçen partilerle adından oldukça söz ettireceğe benziyor. Filmin oyuncu kadrosunda Kyle Harvey, Harrison Holzer, Shelley Hennig, Teyana Taylor, Jordan Rock, Amin Joseph, Andy Buckley ve Blair Underwood gibi genç isimler bulunuyor.

Film, 24 Ağustos’ta Netflix üzerinden izlenebilecek.

after