NETFLIX’TEN YENİ BİR ALMAN YAPIMI: DOGS OF BERLIN

NETFLIX’TEN YENİ BİR ALMAN YAPIMI: DOGS OF BERLIN


7 Aralık'ta Neflix'te


Netflix, ilk Almanca yapımı Dark‘ın yakaladığı üstün başarıdan sonra yeni bir Alman yapımıyla karşımıza çıkıyor: Dogs of Berlin.

dogs

Berlin’in yeraltı kültürünü ve bu kültürün içerisinde kalan birbiriyle uyumsuz iki dedektifin hikayesinin anlatılacağı Dogs of Berlin’in tanıtım fragmanı yayınlandı. Başroldeki iki dedektifi canlandıracak olan Fahri Yıldırım ve Felix Kramer, bir yandan karanlık suçlarla mücadele ederken diğer yandan da insani duygularını ve kanunları nasıl uygulamaları gerektikleri hakkında kendileriyle yüzleşecek.

Bu ikilinin yanı sıra Anna Maria Mühe, Katharina Schüttler, Mohammed Issa, Deniz Orta, Katrin Sass ve Sebastian Zimmeler gibi Alman oyuncular ve Almanya rap dünyasının ünlü isimleri de dizide boy gösterecek. Dizinin yapımcısı ve yönetmeni, daha önce birkaç Hollywood deneyimi de bulunan Christian Alvart.

Dizi üzerinde bir önceki Alman yapımı Dark’tan dolayı büyük bir yük ve beklenti var. Yeni bir Dark olur mu? Bunu ilerleyen zaman gösterecek. Dizi 7 Aralık‘ta Netflix’te yayınlanacak.