NOEL GALLAGHER ÇORAP ÇEKMECESİNDE YAYINLANMAMIŞ BİR ALBÜM BULDU

NOEL GALLAGHER ÇORAP ÇEKMECESİNDE YAYINLANMAMIŞ BİR ALBÜM BULDU


İki albüm birden mi geliyor?


Oasis’ten sonra Noel Gallagher’s High Flying Birds ile yoluna devam eden Noel Gallagher, uzun zamandır beklenen solo albümüyle ilgili güncellemede bulundu.

1125911414_5542935431001_5542924279001-vs

 

Geçtiğimiz sene Who Built The Moon isimli üçüncü stüdyo albümünü yayınlayan Noel Gallagher, Oasis’ten sonra kendi albümü için bir araya geldiği Amorphous Androgynous aka The Future Sound of London’la kaydettiği ve fazla deneysel bulduğu için yayınlamaktan vazgeçtiği  “space rock” albümünün kayıp kayıtlarını bulmuş.

Noel Gallagher’ın bizzat kendi yaptığı açıklamaya göre ortaya çıkan albümün saklandığı/unutulduğu yer ise “Helal be!” dedirtti. Albümü çorap çekmecesinde bulan Gallagher, “Albümün master kayıtlarının kimde olduğunu bilmiyorum ama o kayıtların bir kopyasını buldum. Üzülerek söylüyorum ki yakın zamanda bunları duymanızın imkanı yok.” açıklamasını yaptı.

“Shoot A Hole Into The Sun bana göre gerçekten iyiydi ve bu kayıtlar o dönemden kalma başka bir sürü iyi parçayı barındırıyor.” diyerek heyecanı yükseltmeye devam eden Gallagher, kayıtları doğru zaman olmadığını düşünüp kimsenin haberi olmadan yok ettiğini ama sonra pişman olduğunu da paylaştı.

Biz bir albüm beklerken iki albüm birden gelebilir mi? Şimdilik bekleyip göreceğiz.