OLIVER STONE’UN YENİ FİLMİNDE BAŞROL BENICIO DEL TORO

OLIVER STONE’UN YENİ FİLMİNDE BAŞROL BENICIO DEL TORO


Del Toro, ağır bir aile dramasıyla karşımıza çıkacak


Daha önce Oliver Stone ile 2012 yapımı Savages filminde de beraber çalışan Benicio del Toro, White Lies isimli yeni projesi için Stone’la tekrar bir araya geliyor.

benicio_del_toro_1

Oliver Stone, bu sefer kendinden alışık olduğumuz tarzdan farklı bir türle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Genelde temposu yüksek ve sert filmlerle tanıdığımız isim, bu kez ağır bir aile dramasıyla karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Aile içerisindeki kayıplar, aşklar ve sevgi üzerine yoğunlaşan filmde del Toro, daha önce kendi ailesi de boşanmış olan bir adamı canlandıracak. Kendi ailesinin düştüğü ve yaptığı hataları tekrarlayan ve kendi çocuğuyla sorunlu bir ilişki yaşayan bir adamı oynayacak del Toro’nun döktürme ihtimalinin banko olacağından hiç şüphemiz yok.

Filmin çekimlerine 2019 yılının baharında New York’ta başlanması planlanıyor. Bu film gelene kadar Benicio del Toro’yu Kasım ayında Showtime’da yayına girecek Ben Stiller yönetmenliğindeki gerçek bir hapisten kaçış hikayesini anlatan mini seri Escape At Dannemora‘da izleyebiliriz.