PABLO LARRAIN NEFES ALMADAN YENİ FİLMİNE BAŞLIYOR

PABLO LARRAIN NEFES ALMADAN YENİ FİLMİNE BAŞLIYOR


Ema


Son yıllarda No, Jackie ve The Club gibi başarılı işlerin altında imzası bulunan Pablo Larraín, yeni filminin çekimlerine başladı.

A_FilmPabloLarraín

En son geçtiğimiz sene Jacqueline Kennedy’nin hayatını anlatan Jackie ile beyaz pardeye gelen Şilili genç yönetmen Pablo Larraín, bir yandan başrolünde Julianne Moore’un yer aldığı Gloria’nın post prodüksiyon süreciyle uğraşırken bir yandan da yeni filminin çekimlerine başladığını paylaştı.

Tom Hardy’li True American’ı 2019’a sepetleyen Larraín, Neruda filminin senaryosunda birlikte çalıştığı Guillermo Calderon ve New York’lu oyun yazarı Alejandro Moreno ile Ema isimli bir projeye başladı. Mariana Di Girolamo‘nun canlandırdığı Ema karakterinden bir fotoğraf da paylaşılan filmde Larraín’in her filminde yanında yer alan Gael García Bernal’de bulunuyor. Yerel bir dans ekibinin koreografı olarak karşımıza çıkacak Bernal’in ilkokul öğretmeni olan eşi rolünde de genç aktris Di Girolamo’yu izleyeceğiz.

Şili’nin Valparaíso isimli kasabasında altı haftalık bir çekim sürecine girecek ekipten filmin vizyon tarihiyle ilgili bir detay paylaşılmadı.