PREDATOR’DAN TV’YE ÖZEL MİNİ BİR FRAGMAN

PREDATOR’DAN TV’YE ÖZEL MİNİ BİR FRAGMAN


Efsane kaldığı yerden


Shane Black‘in hem yazıp hem yönettiği Predator‘dan yeni bir TV reklamı yayınlandı. Yayınlanan reklam yine bolca şiddet ve sertlik içeriyor.

predo

Daha önce yayınlanan fragmanlarda filmin oldukça sert ve vahşet içerdiğini görmüştük. Son yayınlanan TV reklamı da bunu destekler nitelikte. Ayrıca son yayınlanan reklamda Predator’ın daha gelişmiş ve evrimleşmiş hali ”ultimate” Predator‘ı da görüyoruz. Shane Black, eski Predator filminde, Predator’ı avlamaya çalışan ekibin içersindeydi. Bu sefer sahneye çıkmayıp arka planda kalmayı tercih etmiş ve yayınlanan fragmanlardan gördüğümüz kadarıyla oldukça başarılı bir iş çıkarmışa benziyor.

Filmde avcı kadrosunda Narcos‘un dedektifi Boyd Holdbrook, Key & Peele‘nin Key’i Keegan Michael Key, Newsroom‘un haber spikeri Olivia Munn,  The Punisher’dan hatırladığımız Thomas Jane ve Game of Thrones‘un Theon Greyjoy‘u ya da Reek‘i Alfie Allen bulunuyor. Shane Black‘in özellikle üzerine basarak söylediği, CGI‘dan olabildiğince uzak durduk ve Predator’lar için özel kostümler tasarladık açıklamaları, filme gösterilen özeni belli ediyor. Fragmanlardan da gördüğümüz kadarıyla prodüksiyonun dizaynı ve set tasarımı gerçekten harika gözüküyor.

Film, 14 Eylül‘de vizyona girecek.