SHARP OBJECTS’İN İKİNCİ SEZONU OLMAYACAK

SHARP OBJECTS’İN İKİNCİ SEZONU OLMAYACAK


Böyle çok daha güzelsin


Son yıllarda televizyon dünyasının muzdarip olduğu büyük izleyici kitlesine ulaşan mini dizilerin bir anda devamının çekilmeye başlaması ekolünün son kurbanlarından biri de Sharp Objects olabilir mi?

Sharp-Objects-1

Dizinin yaratıcısı Marti Noxon’a göre böyle bir şeyin gerçekleşme ihtimali neredeyse sıfır. Geçtiğimiz sezon Big Little Lies ile bütün ödülleri toplayan ve kendince projenin burada bitmesi gerektiğini açıklayıp diziden ayrılan Jean-Marc Vallée’nin yönetmenliğinde, 2018’in en iyi mini dizilerinden biri olan Sharp Objects, bu furyanın kurbanı olmaktan kendini kurtarmışa benziyor.

Ufak bir kasabada geçen Sharp Objects, ailesinde yaşadığı problemlerine rağmen kendini işine veren gazeteci Camille Preaker’ın bir cinayet araştırması için doğup büyüdüğü kasabaya geri dönmesini konu ediniyor. Oyuncu kadrosunda Amy Adams’ın yanı sıra Elizabeth Perkins, Eliza Scanlen, Madison Davenport ve Matt Craven gibi isimlerin yer aldığı Sharp Objects, şimdiden 2018’in en iyi yapımlarından biri olarak gösteriliyor.

“Böyle bir ihtimali hiç düşünmedik, çünkü hikaye burada bitiyor ve insanlar sıradaki projeleri için çalışmaya başladı bile” diyerek içimize su serpen Noxon, böyle A sınıfı bir kadronun eksiksiz bir şekilde tekrar bir araya gelme ihtimalinin bir mucize olduğunu da sözlerine ekledi. Ayrıca dizinin yazarı Gillian Flynn‘in Amazon’un tekrar hayata geçireceği Utopia’nın yazar kadrosunda dahil olması, başarılı performansıyla bu sene Emmy Ödülleri’nin favori isimlerinden biri olacak Amy Adams’ın 2019’da vizyona girecek ve şu anda çekimleri başlayan The Woman in the Window ile meşgul olması bu ihtimali giderek azaltıyor.

Bu dertten yakayı sıyırmayı başarabilen ender dizilerden biri olarak Sharp Objects’in tek sezonla yetinmesi bizce gayet kabul edilebilir. Bakalım zaman neler gösterecek.