SNOOP DOGG’UN HAYATI TİYATRO OYUNU OLUYOR

SNOOP DOGG’UN HAYATI TİYATRO OYUNU OLUYOR


Redemption Of Dogg


Dünya müzik sahnesinin en renkli ve en üretken isimlerinden biri olan Snoop Dogg, kendi hayatını anlatan ve kendisinin oynayacağı yeni bir tiyatro oyunuyla karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

snoop-jpeg

Snoop Dogg, belki de en ünlü albümü Doggystyle‘ın 25. yılını yine kendine özgü bir şekilde kutluyor. Redemption of Dogg adı verilen oyun, ödüllü oyun yazarı Je’Caryous Johnson tarafından yazılacak. Johnson, aynı zamanda oyunu hem yönetecek hem de prodüktörlüğünü üstlenecek. Johnson’ın yanı sıra oyunda R&B şarkıcısı ve reality şov yıldızı Tamar Braxton da Snoop Dogg’a eşlik edecek isimler arasında.

Yapılan açıklamada Snoop Dogg, aile babası, gangsta rapçi ve tanrının adamı şeklinde, bir bünyede üç farklı karakteri yaşayan bir adam olarak karşımıza çıkacak. Ayrıca oyunda şanı ve şöhreti, aile ve inanca tercih eden bir adamın yaşama sevincini kaybetmesine de değinilecek. Oyunda müzik olarak, Snoop Dogg’un bu sene içerisinde çıkarttığı gospel albümü Bible Of Love albümünden şarkılar yer alacak. 10-11-12 Mayıs tarihlerinde Houston’da başlangıcı yapılan oyun, Kasım ayı itibarıyla bütün ABD’yi turlamaya başlayacak.