STAR WARS EPISODE IX’IN ÇEKİMLERİ BAŞLADI

STAR WARS EPISODE IX’IN ÇEKİMLERİ BAŞLADI


Hazırlandık bekliyoruz


Merakla beklenen yeni Star Wars filminin çekimlerinin başladığı, yönetmen J. J. Abrams tarafından, bir set fotoğrafıyla açıklandı.

star-wars

Yeni Star Wars üçlemesinin beklenen son filmi olan Episode IX‘ın yönetmeni Abrams, Twitter’a koyduğu fotoğrafta, serinin yaratıcısı George Lucas ve Episode VIII‘ın yönetmeni Rian Johnson‘a teşekkürlerini iletti ve yeni filmin, iki sene önce hayatını kaybeden Princess Leia rolündeki Carrie Fisher‘sız çekileceği için üzgün olduğunu söyledi. Konusunun tam olarak ne olacağı açıklanmasa da geçtiğimiz filmlerin baş karakterleri Rey, Finn, Poe, Kylo Ren ve Rose‘un üzerinden gideceği biliniyor.

Temel oyuncu kadrosunun önceki iki filmlerle aynı olduğunu söyleyebiliriz. Daisy Ridley, John Boyega, Adam Driver, Oscar Isaac ve Kelly Marie Tran yeni filmde de izleyici karşısında olacak. Bir önceki filmde Princess Leia‘nın daha önce kullanılmamış görüntülerinin filme eklendiğini biliyorduk. Bu filmde de böyle bir uygulama yapılması sürpriz olmaz. Bu da demektir ki Carrie Fisher da bizlerle birlikte olacak. Bu isimlerin yanı sıra Lupita Nyong’o, Billie Lourd, Joonas Suotamo ve Domhnall Gleeson da bir önceki filmden tanıdık simalar olarak karşımıza çıkacak. Filme yeni eklenen isimler ise Americans dizisinden tanıdığımız Keri Russell, Naomi Ackie ve Richard E. Grant. Billy Dee Williams da Lando olarak geri dönecek.

Çekimlerin Londra’daki Pinewood Studios‘ta başlamasından sonra şimdi yapmamız gereken şey, filmin açıklanan vizyon tarihi olan 19 Aralık 2019’a kadar beklememiz.

star