STRANGER THINGS’İN YAPIMCISINDAN ÜÇÜNCÜ SEZON AÇIKLAMALARI

STRANGER THINGS’İN YAPIMCISINDAN ÜÇÜNCÜ SEZON AÇIKLAMALARI


Yeni sezon için değişik bir şeyler peşindeler


Netflix‘in iki sezonuyla da oldukça ses getiren 80’ler temalı bilim kurgusu Stranger Things‘in üçüncü sezonu, diğer iki sezona göre biraz daha karanlık olacakmış.

27-stranger-things-steve-dustin.w710.h473.2x

Arrival ve Night at the Museum filmlerinin ve dizinin yapımcısı Shawn Levy, diziyi ilk defa hayata geçirmeye çalıştığı sıralarda büyük ihtimalle dizinin bu kadar büyüyüp, patlayacağını düşünümemişti. Dizi, iki sene art arda Emmy ödüllerinde En İyi Drama dizisi dahil toplam 31 ödüle aday oldu ve bunlardan beş tanesini evine götürebildi. Levy, üçüncü sezon da dahil her sezonun 3. ve 4. bölümlerinin yönetmenliğini de yapmıştı.

Levy, son yaptığı açıklamada dizinin üçüncü sezonunun, ilk iki sezona göre daha karanlık ve gergin olacağını söyledi. Dizinin hayranlarının beklediğinden çok daha karanlık bir ambiyans ve çok daha fazla aksiyon olacağını da ekledi. Temmuz ayında yayınlanan teaser’da The Starcourt Mall‘daki yaz eğlencesi ve mutlu insanların bizi kandırmamasını ve videoda görünen eğlenceli görüntülerden çok daha karanlık mekanların bizi beklediğini açıkladı.

Dizinin üçüncü sezonu için henüz belirlenmiş bir yayın tarihi yok. Yapımcılar 2019 yazından önce de yeni sezonu izleyemeyeceğimizi daha önce bize söylemişti. 1. ve 2. sezonlarını Netflix üzerinden izleyebilirsiniz.