SUSPIRIA’DAN YENİ BİR GÖRSEL DAHA PAYLAŞILDI

SUSPIRIA’DAN YENİ BİR GÖRSEL DAHA PAYLAŞILDI


Madame Blanc olarak Tilda Swinton


2018 yılının belki de en çok beklenen ve merak edilen filmi Suspiria‘dan her gün paylaşılan yeni görsellerle filmin heyecanı vizyon tarihine kadar devam edecek gibi gözüküyor.

tildo

Geçtiğimiz senenin en çok konuşulan yapımlarından biri olan Call Me By Your Name‘in yönetmeni Luca Guadagnino‘nun, Dario Argento‘nun 1977 tarihli korku filmi klasiği Suspiria uyarlamasından Tilda Swinton‘lı yeni bir görsel paylaşıldı. Gizemli Madame Blanc rolünde karşımıza çıkacak olan Swinton, paylaşılan fotoğrafta gördüğümüz kadarıyla rolüne harika bir şekilde uyum sağlamış gibi görünüyor.

Tilda Swinton’ın yanı sıra Dakota Johnson ve Mia Goth gibi yeni dönemin parlayan genç yıldızlarını da izleyeceğimiz filmin süresi ise orijinal filmin neredeyse iki katı. Argento’nun Suspiria’sı 98 dakika iken Guadagnino karşımıza 152 dakikalık bir filmle çıkmaya hazırlanıyor. İlk göstermini Venedik Film Festivali yarışma bölümünde yapacak olan film hakkında Quentin Tarantino’nun filmi ilk izlediğinde göz yaşlarına boğulmuş ve Guadagnino’ya uzunca bir süre sarıldığı da gelen bilgiler arasında.

Filmin, ülkemiz için belirlenen vizyon tarihi ise 8 Kasım 2018.

susafiş

SUSPIRIA suspiria_unit_07727r_photo-credit_sandro-kopp_preview