TAKINTILI ANA OKULU ÖĞRETMENİ MAGGIE GYLLENHAAL’DAN YENİ FRAGMAN

TAKINTILI ANA OKULU ÖĞRETMENİ MAGGIE GYLLENHAAL’DAN YENİ FRAGMAN


The Kindergarten Teacher


Maggie Gyllenhall‘un saplantılı bir anaokulunu öğretmenini canlandırdığı The Kindergarten Teacher‘dan yeni bir fragman yayınlandı.

mag

Anaokulu öğretmenlerinin, çocuğun gelişimi ve sonrasındaki hayatını etkileyecek gelişimleri doğru bir şekilde edinebilmesi adına çok önemli olduğu söylenir. Maggie Gyllenhaal, filmde bunu bir üst seviyeye taşıyor ve öğretmenlik yaptığı çocuklardan birinin en üst potansiyeline ulaşması için çok ekstrem metotlara başvuruyor. Bunların içinde çocuğu kaçırmak bile var. İşinden sıkılmış bir anaokulu öğretmeni olan Gyllenhaal’un sınıfındaki bir çocuğun yeni Mozart olacağını düşünerek, onun üzerine düşmesini konu alıyor. Çocuğun ailesinin bu işe pek yanaşmaması ve çocuklarının normal(!) bir hayat yaşamasını istemelerinden sonra ortalık karışıyor, Gyllenhaal çıldırıyor ve film gerginlikle birlikte tansiyonu bir üst noktaya taşıyor.

Neflix‘in yapımcılığını üstlendiği film, sene başında yapılan Sundance‘te oldukça iyi eleştiriler almış, hatta filmin yönetmeni Sara Colangelo En İyi Yönetmen ödülünü kucaklamıştı. Maggie Gyllenhaal’un performansı için ise kariyerinin en iyi performansı söylentileri var. Gyllenhaal’un yanı sıra Meksikalı sevilen aktör Gael Garcia Bernal, Parker Sevak, Anna Baryshnikov, Rosa Salazar ve Michael Chernus filmde rol alan isimler.