YENİ JOKER FİLMİNİN KADROSU GENİŞLİYOR

YENİ JOKER FİLMİNİN KADROSU GENİŞLİYOR


Filmin kadrosu yavaş yavaş oturuyor


Joaquin Phoenix‘li yeni Joker filminden 5-6 gündür yeni bir haber gelmeyince oldukça endişelenmiştik açıkçası. Neyse ki bugün gelen bir haber içimizi rahatlattı. Filmin kadrosuna iki yeni isim, Marc Maron ve Bryan Callen ekleniyor.

joaq

Joker’ın Joker olmadan önceki, akli dengesi yerinde normal insan halinden, şizofren paranoyak bir katile dönüşmesini anlatacak olan solo Joker filminde Joaquin Phoenix ve yüksek ihtimalle Robert De Niro gibi iki muhteşem ismi izleyeceğimizi daha önce biliyorduk. Filmi Hangover serilerinin yazarı ve yönetmeni Todd Phillips yazıp yönetecek. Bütçesi de bir Hollywood filmine göre oldukça düşük bir miktar olan 50 milyon dolar olacak. Bunları daha önce en az üçer kere okuduk.

Bugün gelen yeni haberde ise GLOW dizisinin yıldızı ünlü stand-up’çı Marc Maron ile daha önce Todd Phillips’le Hangover serilerinde ve efsanevi komedi filmi Old School‘da birlikte çalışmış olan Bryan Callen‘ın kadroya dahil olduğu duyuruldu. Marc Maron’un Joker’i ilk komedyenliğe başladığı, sahibinin Robert De Niro olacağı stand-up kulübüne sokan isim olarak izleyeceğiz. Bir diğer stand-up’çı Bryan Callen’ın ise ufak bir rolü olduğu söylendi. Daha önce aynı konu, Alan Moore‘un yazdığı The Killing Joke isimli çizgi romanda işlenmişti. Bakalım Phillips’in hikayesi orijinal hikayeye ne kadar sadık kalacak.

Filmin açıklanan vizyon tarihi ise 4 Ekim 2019.