YENİ SADE ŞARKISI ÇOK YAKINDA HİZMETİNİZDE

YENİ SADE ŞARKISI ÇOK YAKINDA HİZMETİNİZDE


The Big Unknown


Ava DuVernay filmi A Wrinkle In Time soundtrack’inde yer alan Flower of the Universe’le 7 yıl aradan sonra yeni şarkı yayınlayan Sade, geçtiğimiz haftalarda yeni albüm yayınlayacağına dair haberlerle karşımıza çıkmıştı. Mevzu bahis yeni albüme gittikçe yaklaşıyoruz. Pek yakında yeni bir Sade şarkısı daha dinleyeceğiz.

p01bqmq4

Yeni Sade şarkısına kavuşmamız, yine bir soundtrack vesilesiyle olacak. 12 Years a Slave’le En İyi Film Oscar’ını kazanan yönetmen Steve McQueen’in yeni filmi Widows’un bitiş jeneriğinde karşımıza çıkacak Sade şarkısının adı The Big Unknown. Şarkının önden yayınlanıp yayınlanmayacağı ise henüz belli değil.

8 Eylül’de Toronto International Film Festival’da prömiyeri yapılacak Widows, 16 Kasım’da ise vizyona girecek.

Widows, kocalarının kendilerine bıraktığı 2 milyon dolarlık borcu ödemek için soygun planlayan dört kadının hikayesini anlatıyor. Filmin senaristi, 2014 yılını birbirine katan Gone Girl’ün ve büyük ilgi gören dizi Sharp Objects’in yazarı Gillian Flynn.

Başrolü Viola Davis‘in üstlendiği filmde Michelle Rodriguez, Elizabeth Debicki, Cynthia ErivoColin FarrellBrian Tyree HenryDaniel KaluuyaGarret DillahuntCarrie CoonJacki WeaverJon BernthalManuel Garcia-Rulfo, Robert Duvallve Liam Neeson‘ı izleyeceğiz.