YENİ SALON SEZONUNDAN İLK İSİMLER AĞZIMIZA LAYIK

YENİ SALON SEZONUNDAN İLK İSİMLER AĞZIMIZA LAYIK


Hoş geldin Salon


Salon demek demek, güzel müzik demek, yeni keşifler demek, uzun süredir beklenen isimlerle buluşmak demek. Yeni sezonda da durum aynı; yine güzel müzik, yine yeni keşifler ve yine uzun süredir beklenen isimler!

WhatsApp Image 2018-08-01 at 10.35.29

Yeni Salon sezonunun siftahını, seksi R&B ve pop grubu Rhye, 8 ve 9 Eylül’de vereceği iki konserle yapıyor.

Balthazar’ın birbirinden verimli üyelerinden Maarten Devoldere’nin grubu Warhaus‘la 15 Eylül’de buluşuyoruz. ABD’li gönül yayları titreten indie rock grubu Okkervil River ise 19 Eylül’de bizlerle.

Türkiye’nin önemli caz vokallerinden Jehan Barbur, İspanyol caz müzisyeni Cecila Krull, neo-klasik müzik bestecisi ve piyanist Joep Beving, 2016’da Salon’da enfes bir konsere imza atan Mashrou’ Leila, Arapça rock’la ayaklarımızı yerden kesecek El Morabba3, Seattle’dan mis gibi surf rock’ıyla altın kızlar La Luz, müzik sahnemizin yeni jenerasyon zirvelerinden Jakuzi, post-punk’a doyacağımız The Soft Moon, İsviçreli akordeon sanatçısı Mario Batkovic, geçtiğimiz hafta yeni albümüyle Mercury Prize’a aday olan yeni nesil caz grubu Sons of Kemet ve 70’ler psychedelic rock sahnemizin günümüzdeki temsilcisi Altın Gün yeni Salon sezonundan açıklanan ilk isimler oldu. Dahası da yolda!

Biletler ise 5 Ağustos Pazar günü Biletix ve İKSV’de satışa çıkacak. Hoş geldin Salon!