YÜZLERCE SANATÇI HAYAO MIYAZAKI SERGİSİ İÇİN BİR ARADA

YÜZLERCE SANATÇI HAYAO MIYAZAKI SERGİSİ İÇİN BİR ARADA


Gidenler gitmeyenlere anlatsın


Animasyon dünyasının yaşayan efsanelerinden Hayao Miyazaki’yi ve ürettiği birbirinden güzel işleri anmak için Los Angeles’ta devasa bir sergi düzenleniyor.

Miyazaki-in-los-angeles-Alina-Chau

17-19 Ağustos tarihlerinde düzenlenecek ve 100’den fazla sanatçının işlerine ev sahipliği yapacak Miyazaki in Los Angeles Art Show isimli bu mini Miyazaki festivalinde sanatçılar, Miyazaki’nin ve Studio Ghibli’nin My Neighbor Totoro, Kiki’s Delivery Service, Howl’s Moving Castle, Spirited Away ve Princess Mononoke gibi önemli yapımlarından esinlenerek ortaya çıkan işleri bir araya getirdiler.

Miyazaki-in-los-angeles-Justin-Hillgrove

Her sanatçının kendi tarzına göre yorumladığı Miyazaki filmleri, gayet güzel gözüküyor. Miyazaki, 2020 yılında beyaz perdeye gelecek filmi How Will You Live? üstünde çalışıyor. Sergiyi yakalayacak kadar şanslı olanlarınız içinse etkinlik sayfası hemen burada.

Miyazaki-in-los-angeles-Kate-Snow Miyazaki-in-los-angeles-Pippa-Dyrlaga PrepaCouleursSeparees Miyazaki-in-los-angeles-Bruce-Yan Miyazaki-in-los-angeles-Tracie-Ching Miyazaki-in-los-angeles-Camilla-dErrico Miyazaki-in-los-angeles-Tom-Eglington Miyazaki-in-los-angeles-Concepción-Studios Miyazaki-in-los-angeles-jonathan-edwards