CHRIS EVANS, TOM HOLLAND VE ROBERT PATTINSON AYNI FİLMDE

CHRIS EVANS, TOM HOLLAND VE ROBERT PATTINSON AYNI FİLMDE


The Devil All the Time


2016’nın akılda kalan yapımlarından Christine’in yönetmeni Antonio Campos, yeni filminde son dönemin popüler oyuncularını bir araya getiriyor.

Antonio-Campos-Devil-All-the-Time-1200x520

Antonio Campos ve Paulo Campos kardeşlerin, Donald Ray Pollock’ın 2011 tarihli romanından uyarlayacağı The Devil All the Time, Randall Poster ve Jake Gyllenhaal ile Riva Markeri’nin sahibi olduğu Ninestories Productions tarafından hayata geçirilecek.

Prodüksiyon çalışmalarının 2019 Şubat’ında başlaması beklenen film, Ohio’da Knockemstiff adlı bir bölgede geçecek ve ölmekte olan karısını kurtarmaya çabalayan çaresiz Willard Russell’ın kurban vermeyi öğrenen bir vaize dönüşmesini anlatacak. Russell, kendini dine ve kiliseye adamışken bir yandan da oğlu Arvin ise okulda zorbalık gören bir çocukken karşı tarafa geçip zorbalık yapan bir çocuğa dönüşecek. Filmin karakterleri arasında aynı zamanda seri katil bir çift ve yozlaşmış bir yerel şerif de bulunuyor. Filmde Arvin’e Tom Holland, şerif karakterine ise Chris Evans hayat verecek.

Fox Searchlight için korku filmi Splitfoot’u yeniden yazıp yönetecek olan ve 20th Century Fox için de The Omen filminin öncesinde geçecek olayları anlatan bir filmin hazırlıklarını sürdüren yönetmen Campos’un programı epey yoğun.