HENRY CAVILL THE WITCHER’DA GERALT OF RIVIA’YI CANLANDIRACAK

HENRY CAVILL THE WITCHER’DA GERALT OF RIVIA’YI CANLANDIRACAK


The Witcher evreni Netflix'e geliyor


Yapımlarına son sürat devam eden Netflix, oyun dünyasının en sevilen oyunlarından The Witcher’ı televizyona uyarlamaya hazırlanıyor.

xxx

Bu konuda çalışmalarına hızla devam eden Netflix, dizinin ana karakteri olan Geralt of Rivia için Henry Cavill’le el sıkışmış bile. Yapım, Game of Thrones’tan sonra, fantastik diziler arasında bayrağı devralacak gibi gözüküyor.

İlk olarak Andrzej Sapkowski tarafından kaleme alınan, daha sonra oyun dünyasına transfer olan ve RPG/açık dünya başlığı bir yana, oyun dünyasında da en iyi konsol oyunlarından biri olarak kabul edilen, fantastik canavarlar ve hikayelerle dolu bir evrende özel bir büyücü soyundan gelen Geralt’ın ve diğer aile üyelerinin hikayelerini anlatan The Witcher evreni, hikaye açısından da epey zengin materyale sahip.

Game of Thrones sevenlerin isim olarak hatırlayacağı Alik Sakharov’un sekiz bölümlük mini dizinin dört bölümünde yönetmen koltuğunda oturacağı yapımın arkasında Netflix’in Daredevil ve The Defenders’ının yaratıcısı Lauren Schmidt Hissrich yer alacak. 

Henry Cavill’in bize göre fazla baby face kaldığı Geralt karakteri için bizim gönlümüzden kopan isim ise Game of Thrones’un Jamie Lannister’ı Nikolaj Coster-Waldau ya da CGI ile gençleştirilmiş bir Mads Mikkelsen.