JOKER FİLMİNDEN BİR SAHNE PAYLAŞILDI

JOKER FİLMİNDEN BİR SAHNE PAYLAŞILDI


Arthur Fleck vs. Joker


Filmin yönetmeni Todd Phillips’in Instagram hesabındaki paylaşımıyla ilk defa Joker makyajıyla karşımıza çıkan Joaquin Phoenix’i bu sefer tam olarak Joker rolünün içinde gördüğümüz mini bir sahne internette dolaşmaya başladı.

Todd Phillips’in yönetmenlik koltuğuna oturacağı, yapımcılığını Martin Scorsese’nin üstleneceği, Scorsese’nin King of Comedy ve Taxi Driver’ından ilham alan filmde, 80’lere gideceğiz ve Joker’in Joker olmadan evvelki halini izleyeceğiz. Arthur Fleck olarak karşımıza çıkacak Phoenix, başarısız bir komedyene hayat verecek.

Basına sızan sahnede gördüğümüz kadarıyla Arthur Fleck’ten çok Joker personasına geçen Phoenix, ortalığı epey karıştırmış gözüküyor. Paylaşılan her detayla heyecanımızın daha da arttığı filmden Phoenix’in rol arkadaşı Zazie Beetz’in karakterinin de fotoğrafı paylaşıldı.


Bu gönderiyi Instagram’da gör

So excited to be working with @zaziebeetz. Joker. @nikotavernise

Todd Phillips (@toddphillips1)’in paylaştığı bir gönderi ()

İkilinin yanı sıra Marc Maron, Glenn Fleshler, Shea Whigham, Robert De Niro, Frances Conroy, Josh Pais ve Brett Cullen gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı film, 4 Ekim 2019’da vizyona girecek.