LÜTFEN BREK’İ HEMEN ŞİMDİ DİNLEYİN

LÜTFEN BREK’İ HEMEN ŞİMDİ DİNLEYİN


Tesadüfen Hayatta


Bundan yaklaşık iki ay önce ilk albümü TV Juice’un yayınlandığından bahsetmiştik. Geçen kısa süre zarfında bu yıl en fazla dinlediğimiz yerli albüm oldu, bu yıl dinlediğimiz en iyi albümlerden biri oldu, hala da dinliyor ve dinlerken birbirimize övüp duruyoruz. Brek’ten bahsediyoruz.

brek

İlk albümü TV Juice’ta İngilizce’den ilerleyerek dream pop, synth pop, new wave, krautrock ve daha bir sürü türden malzemeler barındıran harika bir yemek yapan Brek -kendisi aynı zamanda son Palmiyeler albümü Akdeniz’in prodüktörü-, bir taraftan çok da üretken. Çünkü aradan sadece aylar geçmesine rağmen yeni bir albüm daha yayınlamaya hazırlanıyor. Bu sefer Türkçe’den ilerleyecek albümünün adı ise Mikrodalga Sörfü.

Yeni jenerasyon yerli isimler arasındaki yeteneğinin fark yaratacak kadar yüksek olduğunu düşündüğümüz Brek, türdaşları arasında dünya standardındaki ilk albümünün ardından, 28 Eylül’de Mikrodalga Sörfü’nü servis edecek. Öncesinde ise ilk single var.

Tesadüfen Hayatta isimli single, Mikrodalga Sörfü’nü de uzun ama çok uzun bir süre dinleyeceğimizi gösterir nitelikte. Eğer bugüne kadar ıskaladıysanız, ıskalamamanızı şiddetle tavsiye ederiz.

Facebook’u burada, Instagram’ı da burada, konser haberini ısrarla bekleyin.

TV Juice’u da lütfen dinleyin.