MACAULAY CULKIN GÖZÜNÜ FANTASTIC BEASTS’E DİKTİ

MACAULAY CULKIN GÖZÜNÜ FANTASTIC BEASTS’E DİKTİ


Büyük büyük büyük Malfoy


Büyüdükçe kafayı kıran çocuk yıldızlar listesinin her daim başa oynayan isimlerinden Macaulay Culkin, bir sonraki Fantastic Beasts filmi için J.K. Rowling’in peşine düştü.

Geçtiğimiz hafta J.K. Rowling’in Twitter üzerinden bir hayranın bu zamana kadar yılan formu içinde gördüğümüz Nagini karakterinin hikayesini anlatmaması üzerine başlayan tartışmalara Macaulay Culkin de dahil oldu. Filmin kadrosunda yer alan Claduia Kim’in hangi karakteri canlandıracağı konusunda oldukça ketum davranan Warner Bros., yayınlanan son Fantastic Beasts fragmanında insan formunda ilk defa gördüğümüz Nagini’yi Kim’in canlandırdığını da açıklamış oldu.

Claudia-Kim-Nagini-Maledictus

Hikayeye buradan dahil olan Culkin, Nagini karakterinin hikayesini ve geçmişini açıklamayı bu kadar geciktirdiği için serinin hayranları tarafından eleştirilen J.K. Rowling’in tarafını tuttuğunu açıklayıp, kendisinden bir sonraki film için de rol istedi. Filmde Jacob Kowalski karakterini canlandıran yakın arkadaşı Dan Fogler’ı da araya sokan Culkin, Malfoy ailesinden bir karakteri canlandırmak için bütün özelliklere sahip gözüküyor.

Henüz J.K. Rowling’in bir yorum yapmadığı bu konuyla yakın zamanda tekrar karşılaşacağımıza eminiz.