PLAYSTATION ONE GERİ DÖNÜYOR

PLAYSTATION ONE GERİ DÖNÜYOR


20 klasik oyunla birlikte


Oyun ve konsol dünyasının ikonu haline gelen ve PlayStation efsanesinin doğduğu konsol olan PlayStation One geri dönüyor.

SONY DSC

Sony, yaptığı duyuruyla PlayStation One konsolununun geri döneceğinin müjdesini verdi. 80’ler ve 90’lar başı neslinin çocukluğunu heba ettiği efsane oyun konsolu PlayStation One’ın yeniden tasarlanmış hali olan PlayStation Classic; 8 MB’lık hafıza kartını temizleme, 5 liraya alınan kopya CD’ler ve CD okuma gözünü üfleme gibi aklımızı dolduran kavramların yanında Resident Evil 2, Crash Bandicoot, Tony Hawk’s Pro Skater 2, Worms Armageddon ve PES gibi başından saatlerce kalkamadığımız oyunlara ev sahipliği yapmıştı.

PS One’ın neredeyse avucumuza sığacak kadar küçültülmüş ve yeniden tasarlanmış versiyonu olacak yeni konsol, USB şarj kablosu ve iki adet PlayStation kolu ile gelecek. 99 Dolar’dan satışa çıkacak konsol içerisinde Final Fantasy VII, Jumping Flash, Ridge Racer Type 4, Tekken 3, Wild Arms gibi döneminin klasik oyunlarından 20 tanesini içine yüklenmiş olarak barındıracak. PS Classic, 3 Aralık’ta satışa çıkacak.