STRANGER KIDS BEBELERİ KORKU TÜNELİNDE

STRANGER KIDS BEBELERİ KORKU TÜNELİNDE


Hadi gel artık!


Bütün doğru formülleri bir araya getirerek son yılların en popüler yapımları arasında zirveyi zorlayan Stranger Things’in genç yıldızları, Universal Studios’un Orlando’da gerçekleşen Halloween Horror Nights etkinliği için bir araya geldi.

Eleven-appears-in-Stranger-Things-Season-2-trailer

Diziden Gaten MatarazzoCaleb McLaughlinSadie Sink ve Priah Ferguson; cadılar bayramının da yaklaşmasıyla yavaş yavaş başlayan etkinliklerden birisine katılmak için Orlando’da buluştu. Etkinlik için hem hayranlarıyla buluşan hem de Stranger Things temalı bir korku tünelinde dolaşan genç yıldızlar, dizi setinin içinde bu sefer oyuncu olarak değil de misafir olarak bulunup korku dolu anlar yaşadı.

Stranger Things’in yeni sezonuna gelecek olursak hala netleşmiş bir yayın tarihi bulunmuyor. Elimizdeki son bilgiler üçüncü sezonun ilk iki sezona göre daha karanlık ve gergin olacağı yönünde. Ayrıca dizinin yapımcısı Shawn Levy, Temmuz ayında yayınlanan teaser’da The Starcourt Mall‘daki yaz eğlencesi ve mutlu insanların bizi kandırmamasını ve videoda görünen eğlenceli görüntülerden çok daha karanlık mekanların bizi beklediğini açıklamıştı.

Üçüncü sezon için 2019’un ikinci yarısını bekleyeceğimiz Stranger Things’i tadımlık haberlerle beklemeye devam ediyoruz.