YENİ BATMAN İÇİN ADAYLAR ORTAYA ÇIKMAYA BAŞLADI

YENİ BATMAN İÇİN ADAYLAR ORTAYA ÇIKMAYA BAŞLADI


Kit Harrington ve Jon Hamm sırada


Henry Cavill’in Superman rolünü bırakmasından sonra “Süper kahraman dünyasında başka değişiklikler olabilir mi?” sorusu hemen akıllara gelmişti.

CPT508467178_hd

Tartışmalı bir Batman olarak iki filmle beyaz perdeye gelen Ben Affleck’in bir sonraki filmde yer alıp almayacağının muallakta olması üzerine sinema dünyasında “Yeni Batman kim olmalı?” sorusu yavaş yavaş daha yüksek sesle duyulmaya başlandı. Birçok ünlü oyuncunun isminin geçtiği rol için ise iki şaşırtıcı aday öne çıkıyor.

Bu isimlerden ilki, Game of Thrones’ta Jon Snow karakteriyle tanıdığımız Kit Harrington. Kulislerde konuşulan dedikodulara göre Warner Bros., çoktan bu rol için Harrington ile iletişime geçmiş bile. Şu anda televizyon dünyasının en popüler yapımı olan Game of Thrones’un popülaritesini Batman evrenine taşımak isteyen yapımcıların, role sıcak bakmayan Harrington’la görüşme sürecinde olduğu konuşulan dedikoduların başında geliyor.

Bir diğer ve daha da ilgi çekici olan isim ise, Mad Men’deki Don Draper rolüyle akıllara kazınan Jon Hamm. Şu anda Hollywood’da 28 yaş üstü her aktöre sorulan “Batman’i canlandırmak ister miydiniz?” sorusuna şaşırtıcı bir şekilde “Çocukluğumdan beri çizgi roman ve süper kahraman dünyasının sıkı bir takipçisiyim. Birisi güzel bir senaryo ile gelip bana destek olacağını söylerse neden olmasın?” diyerek heyecan yarattı. Mad Men’in ilk sezonundan beri hakkında Batman dedikoduları dolaşan Jon Hamm’in hayranları arasında bu rolü almasını isteyenlerin sayısı da az değil.

Bizce de Jon Hamm’in siyah pelerinle Gotham semalarında süzülmesini izlemek keyifli olur.