YENİ WES ANDERSON FİLMİNİN MÜZİKLERİ MARK MOTHERSBAUGH’DAN

YENİ WES ANDERSON FİLMİNİN MÜZİKLERİ MARK MOTHERSBAUGH’DAN


Eski dostlar yine bir arada


Wes Anderson’ın II. Dünya Savaşı sonrası döneminde Fransa’da geçecek bir müzikal olarak açıkladığı ama henüz isimini bilmediğimiz yeni filminden detaylar gelmeye devam ediyor.

The Life Aquatic with Steve Zissou BMI-NARAS Screening

1950’lerde geçecek film, müzikale komedi unsurları da ekleyecek. Çekimler ise Fransa’daki Angoulême’de gerçekleşecek. Ayrıca filmin başrolünde son 5 yıl içinde Oscar almış bir oyuncunun yer alacağı dolaşan söylentiler arasında. Bu gelişmelerden henüz kesinleşen ya da üstüne yeni bilgiler eklenen olmadı ama filmden yeni haberler de gelmiyor değil.

Wes Anderson’la daha önce Bottle Rocket, Rushmore, The Royal Tenenbaums ve The Life Aquatic with Steve Zissou filmlerinde çalışan besteci Mark Mothersbaugh’un da kadroya dahil olması bekleniyor. Kült müzik grubu DEVO’nun solisti olan Mark Mothersbaugh, beyaz perdede izlediğimiz The Lords of DogtownCloudy with a Chance of Meatballs21 Jump StreetBeatriz at Dinner ve Thor: Ragnarok gibi filmlerin müziklerinin arkasındaki isim.

Filmin müzikal olması, belki Mothersbaugh açısından zorlayıcı olabilir ama Wes Anderson’la uzun zamandır süre gelen tanışıklığı ortaya çıkacak iş açısından umut verebilir.