YORGOS LANTHIMOS SAATİ: THE FAVOURITE’TAN YENİ FRAGMAN

YORGOS LANTHIMOS SAATİ: THE FAVOURITE’TAN YENİ FRAGMAN


Rachel Weisz vs. Emma Stone


Dogtooth, The Lobster ve The Killing of A Sacred Deer gibi başarılı filmlerin arkasındaki isim olan Yorgos Lanthimos‘un yeni filmi The Favourite‘tan yeni bir fragman yayınlandı.

favori

18. yüzyılda, 1702 ve 1714 yılları arasında İngiltere tahtında oturan Kraliçe Anne ve onun sadık danışmanı, sırdaşı ve sevgilisi Marlborough Düşesi Sarah Churchill’le olan ilişkilerinin, düşesin kuzeninin gelmesiyle bozulmasını anlatan filmin oyuncu kadrosunda Lanthimos’un daha önceki filmlerinden tanıdık simalar var.

The Lobster’da birlikte çalıştığı Olivia Colman, Kraliçe Anne rolünde karşımıza çıkıyor. Onun sevgillisi ve sırdaşı olan düşes rolünde yine The Lobster’da yönetmenle birlikte çalışan Rachel Weisz var. Hollywood’un en popüler aktrislerinden biri olan Emma Stone ise yönetmenle ilk kez birlikte çalışacak. Bu isimlerin yanı sıra Mark Gatiss, Joe Alwyn ve Nicholas Hoult gibi izleyicilerin çok yakından tanıdığı isimler de filmde rol alacak.

Filmin Türkiye için henüz belirlenmiş bir vizyon tarihi bulunmuyor ama The Favourite 23 Kasım’dan itibaren ABD’de gösterime girecek.