2019’DA İKİ YENİ MY BLOODY VALENTINE ALBÜMÜ BİZLERİ BEKLİYOR

2019’DA İKİ YENİ MY BLOODY VALENTINE ALBÜMÜ BİZLERİ BEKLİYOR


Kevin Shields'ın yalancısıyız


Bir albüm için bizleri 22 yıl bekletip 2013 yılında üçüncü albümü mbv’yi yayınlayan My Bloody Valentine, 2019 yılı içinde iki albüm birden yayınlamaya hazırlanıyor.

Şu sıralar Japonya’da konser vermekle meşgul olan MBV, bir yandan da basın mensuplarının sorularını yanıtlamakla meşgul. Herkesin merak ettiği “Yeni albüm ne zaman gelecek?” sorularını da geri çevirmeden yanıtlayan Kevin Shields, “2019’da yayınlayacağımız mini bir EP için stüdyodaydık. Sonra neden bir EP yapıyoruz ki? Bunu albüme çevirelim dedik ve birden elimizde iki albümlük materyal oluştu.” açıklamasını yaptı.

Robert Smith’in kürasyonunu üstlendiği Meltdown Festival’a misafir olan ve yeni şarkılarından da çalan grubun, beklentileri bu kadar yükselttikten sonra bir, hatta iki albüm yapmak dışında bir şansı kalmadı. Yeni albümün sound’unu ‘klasik bir My Bloody Valentine albümüne asit damlatılmış boyutsal bir çalışma’ diye tanımlayarak kafalarımızda soru işaretlerinin belirmesine neden olan Shields ve arkadaşlarının neler karıştırdığını duymak için sabırsızlıkla bekliyoruz.