AMY ADAMS’IN YENİ FİLMİNİN MÜZİKLERİ TRENT REZNOR VE ATTICUS ROSS’TAN

AMY ADAMS’IN YENİ FİLMİNİN MÜZİKLERİ TRENT REZNOR VE ATTICUS ROSS’TAN


The Woman in the Window


Son zamanlarda sık sık karşılaştığımız ikili Trent Reznor ve Atticus Ross, en son olarak Jonah Hill’in ilk yönetmenlik denemesi olan Mid90’s’in soundtrack’iyle karşımıza gelmişti. Hiç ara vermeden sıradaki projesine ilerleyen ikili, The Woman in the Window filminin soundtrack’leri için tekrar stüdyoya giriyor.

Trent Reznor and Atticus Ross

 

Kadrosunda Amy Adams, Julianne Moore ve Gary Oldman gibi isimleri barındıran The Woman in the Window, A.J. Finn’in aynı isimli romanından uyarlanan bir gerilim/drama türünde bir yapım. Film, New York’a yeni taşınan Anna Fox’un bir yandan agorafobi rahatsızlığıyla boğuşurken diğer yandan da dış dünya ile tek iletişimi olan evinin camından dışarıyı seyrederken komşusunun evinde bir şiddet olayına tanık olmasını konu edincek.

Şu anda prodüksiyon aşamasında olan filmin çekimleri 2019 yılında başlayacak. Senaryosunu The Post, Lady Bird, ve The Big Short gibi yapımlarda çalışmış tecrübeli isim Tracy Letts’in üstlendiği yapım, Trent Reznor ve Atticus Ross’un da soundtrack ekibine dahil olmasıyla umut vaat eden bir kadroyla bizlerle buluşmaya hazırlanıyor.