BRADLEY COOPER VE CLINT EASTWOOD’U BULUŞTURAN FİLMDEN FRAGMAN

BRADLEY COOPER VE CLINT EASTWOOD’U BULUŞTURAN FİLMDEN FRAGMAN


The Mule


2014 yılında vizyona giren ve En İyi Film Oscar’ı adaylığı bulunan American Sniper’da birlikte çalışan Clint Eastwood ve Bradley Cooper’ı 4 yıl sonra tekrar bir araya getiren The Mule’dan ilk fragman yayınlandı.

Screen-Shot-2018-10-04-at-12.12.34-PM

88 yaşına girmesine rağmen emekli olmaya hiç niyeti olmayan Clint Eastwood’u en son 2012’deki Trouble with the Curve’de başrol olarak beyaz perdede izlemiştik. The Mule’da, Eastwood’u yıllar sonra ilk kez başrolde göreceğiz.

American Sniper’da başrolü emanet ettiği Bradley Cooper ile bu sefer yan yana rol alacak Eastwood, 2014 yılında Sam Dolnick tarafından The New York Times Magazine’de yayınlanan bir makaleden sinemaya uyarlanan The Mule’da, Meksikalı bir uyuşturucu karteli için kuryelik yapmaya başlayan Earl Stone’u canlandıracak. 

80’li yaşlarında, beş parasız, yalnız ve işini kaybetmek üzere olan bir adamın hikayesini anlatan The Mule’da, Bradley Cooper ise Earl Stone’u gözüne kestirmiş bir FBI ajanı olarak karşımıza çıkacak. The Mule’un senaryosu, daha önce Eastwood’la Gran Torino’da çalışmış ve son yılların başarılı yapımlarından Narcos’un arkasında yer alan Nick Schenk’e ait.

Michael Peña, Laurence Fishburne, Taissa Farmiga, Dianne Wiest ve Andy Garcia’nın da oyuncu kadrosunda bulunduğu filmin vizyon tarihi için 14 Aralık belirlenmiş ama Türkiye için bir tarih açıklanmamış.