CHILLING ADVENTURES OF SABRINA’DAN YENİ FRAGMAN

CHILLING ADVENTURES OF SABRINA’DAN YENİ FRAGMAN


26 Ekim‘de Netflix'te


90’ların sevilen yapımlarından Sabrina‘nın Netflix’te yayınlanacak ve alışık olduğumuz Sabrina’dan farklı bir formatta izleyiciyle buluşacak versiyonu Chilling Adventures of Sabrina‘dan yeni fragman yayınlandı.

dgdh

Dizinin yapımcılarının, The Exorcist ve Rosemary’s Baby gibi korku klasiklerinin izinden gidileceğini açıklamasıyla “Nasıl yani?” diyerek meraklandığımız ve yayınlanan ilk fragmanla soru işaretlerini sildiğimiz dizinin yeni fragmanı da kaldığı yerden devam ediyor. Bu dizide yeni güçlerini de göreceğimiz Sabrina, bu güçlerini sevdiklerini tehdit eden bilimum kötü karaktere karşı kullanacak. Chilling Adventures of Sabrina’da baş karakterimizi ise Mad Men‘den tanıdığımız Kiernan Shipka canlandıracak.

Dizinin yapımcıları ve senaristleri arasında orijinal çizgi romanın yazarı ve Archie Comics kreatif direktörü Roberto Aguirre-Sacasa da bulunuyor. Sabrina’nın teyzesi Zelda‘yı Homeland‘den tanıdığımız Miranda Otto oynarken, diğer teyzesi Hilda‘yı ise Wonder Woman‘da izlediğimiz Lucy Davis canlandıracak.

Dizi, Cadılar Bayramı’ndan birkaç gün önce, 26 Ekim‘de yayınlanacak.