DAVID HARBOUR’LU YENİ HELLBOY POSTERİ ALEV ALEV

DAVID HARBOUR’LU YENİ HELLBOY POSTERİ ALEV ALEV


Game of Thrones'un yönetmeninden


Game of Thrones yönetmenlerinden Neil Marshall’ın yönetmenlik koltuğunda oturduğu ve çekimleri devam eden yeni Hellboy filminin posteri paylaşıldı.

Hellboy’un yaratıcısı Mike Mignola’nın kutlu haberi vermesiyle geçtiğimiz sene öğrendiğimiz ve Stranger Things’in şerifi olarak izlediğimiz David Harbour’un başrolünde yer alacağının açıklanmasıyla sevincimizin ikiyle çarpıldığı yeni Hellboy filminin posterine kavuştuk.

Game of Thrones serisinde yönetmen koltuğunda oturan Neil Marshall’ın başında olacağı projede Harbour’un yanı sıra Resident Evil serisi ile aksiyon filmlerinde gözümüzün aradığı isimlerden olan Milla Jojovich, Blood Queen rolünde karşımıza çıkacak. Geçtiğimiz senenin başarılı yapımlarından American Honey’de izleyip çok sevdiğimiz Sasha Lane de Alice Monaghan olarak filmin kadrosuna katılan isimlerden.

Ayrıca filmin genel izleyici kitlesine hitap etmekten ziyade, bol şiddetli bir “r-rated reboot” olacağını müjdelenmesi de projeye olan heyecanımızı ikiye katlamıştı. Bugün gelen David Harbour’lu yeni poster ise film için heyecanlanmakta çok da haksız olmadığımızı kanıtlar nitelikte. İlk filmlerdeki Ron Perlman’ın kıyafetine oldukça benzer bir kıyafetle karşımıza çıkan Hellboy, serinin ve çizgi romanın hayranlarından tam puan alacak gibi gözüküyor.

12 Nisan 2019’da vizyona girecek yeni Hellboy filmi, süper kahraman filmi sevenler için yılın öne çıkan yapımlarından biri olmaya aday.