DAVID LYNCH TASARIMI HOPARLÖR İSTER MİSİNİZ?

DAVID LYNCH TASARIMI HOPARLÖR İSTER MİSİNİZ?


Biz isteriz


Hali hazırda bir kahve markası olan, Twin Peaks temalı biralar ve kaykaylar üreten, tişört tasarlayan ve Festival of Disruption adı altında kendi festivalini yapan David Lynch, bu sefer üstünde kendi çizimleri olan hoparlörlerle karşımızda.

david-lynch-bang-olufsen-speaker-moma-product-design--itsnicethat-01

Filmleri ve televizyon yapımlarında her seferinde kendisini mükemmele yakın ses ve görsel atmosferi kurmaya zorlayan David Lynch, dünyanın önde gelen yüksek kalite ses ürünleri tasarlayan markalarından Bang & Olufsen’le iş birliğine giderek yeni bir seriye imza attı.

Museum of Modern Art aracılığıyla gerçekleşen bu iş birliğinde resim eğitimi aldığı yıllarda yaptığı War Between the Shapes serisi ve 2007’de çıkardığı the Paris Suite isimli litografi eseri, hoparlörlerin üzerinde yerini aldı. Proje için “Her zaman mükemmel ses ve mükemmel tasarımla tanınan Bang & Olufsen’in bu özel iş birliğinin bir parçası olmaktan onur duyuyorum.” açıklaması yapan David Lynch, B&O ile ilk defa bir araya gelmiyor. İkili, geçtiğimiz sene de benzer bir kampanya için bir araya gelmişti.

İnternet üzerinden ve MoMA’nın hediyelik eşya dükkanında satılacak ürünlerle ilgili detaylı bilgi almak isteyenleri böyle alalım.