LION KING’İN YENİDEN ÇEVRİM EKİBİNDEN İLK GÖRSEL

LION KING’İN YENİDEN ÇEVRİM EKİBİNDEN İLK GÖRSEL


Hakuna Matata


Animasyon dünyasının en başarılı yapımlarından biri olan Lion King’in live action yeniden çevriminde yer alan ekipten bir fotoğraf geldi.

Geçtiğimiz aylarda eski animasyon filmlerini tekrar uyarlayacağını duyuran Disney, Little Mermaid, AladdinMulan ve The Lion King‘i tekrar çekeceğini açıklamasıyla bir neşe ve nostalji fırtınasına sebep olmuştu. İlk filmin müziklerini yapan ekipte Elton John, Hans Zimmer ve Tina Turner gibi isimlerin bulunduğu, filmin kötü karakteri Mufasa’yı duyunca “Ben bunu bir yerden hatırlayorum ya” diyip Darth Vader’ı seslendiren James Earl Jones olduğunu hatırladığımız ve En İyi Film Müziği Oscar‘ını evine götürmüş klasik yapımın yeniden çevriminden bir stüdyo fotoğrafı paylaşıldı.

Filmde Pumbaa karakterini seslendirecek Seth Rogen’ın Twitter hesabından paylaştığı fotoğraf, ekibi bir araya topluyor. Yapımın yönetmen koltuğunda bulunan Jon Favreau’nun da yer aldığı fotoğraftaki oyuncuların yanı sıra BeyonceChiwetel Ejiofor, Eric Andre ve bir kez daha James Earl Jones beyaz perdeye gelecek. Film ise 2019’da vizyona girecek.