NAOMI WATTS GAME OF THRONES’UN ÖNCESİNİ ANLATACAK DİZİNİN BAŞROLÜNDE

NAOMI WATTS GAME OF THRONES’UN ÖNCESİNİ ANLATACAK DİZİNİN BAŞROLÜNDE



Final sezonuyla rekorlar kırmaya hazırlanan Game of Thrones’un ekmeğini yemek adına hikayenin farklı zaman dilimlerinde geçecek alt dizilerinin yapılacağı uzun süredir konuşuluyordu.

MV5BMTU2OTAxMDA2N15BMl5BanBnXkFtZTcwMzQ1ODI0Ng@@._V1_SY1000_CR0,0,1532,1000_AL_

Önce HBO’nun beş projeyle birden Game of Thrones evrenini büyütmeyi planladığı, sonra bunlardan dördünün iptal olduğu ve geriye sadece isminin The Long Night olacağı konuşulan bir dizinin kaldığı açıklanmıştı. İşte o dizinin başrolünde yer alacak isim belli oldu. The Ring, Gypsy, Muholland Drive ve Birdman gibi filmlerde yer alan İngiliz aktris Naomi Watts, yeni dizinin açıklanan ilk oyuncusu oldu.

Game of Thrones’un geçtiği zaman diliminden sekiz bin yıl öncesini anlatacak dizide Watts’ın oynayacağı karakterin kim ya da kimlerden olacağı açıklanmazken “Karanlık sırları olan karizmatik biri” olacağı paylaşılan yeni bilgiler arasında. Henüz bu yeni projeyi izlememize epey var. Daha Game of Thrones’un 2019’un ilk yarısında yayınlanacak final sezonunu izleyeceğiz. Sonra yeni dizinin çekimleri başlayacak ve ekranlara gelecek derken bu isimsiz projeye kavuşmamız için en yakın tarih 2020 gibi gözüküyor.