NARCOS: MEXICO’DAN İLK UZUN FRAGMAN

NARCOS: MEXICO’DAN İLK UZUN FRAGMAN


16 Kasım'da Netflix'te


Netflix‘in büyük bir hayran kitlesine sahip dizisi Narcos’un, ilk üç sezonunu geçirdiği Kolombiya’dan aksiyonun hız kesmeden devam edeceği Meksika‘ya transfer olduğu Narcos: Mexico’nun ilk uzun fragmanı yayınlandı. Dizi, Narcos’un yeni sezonu olarak değil, Narcos: Mexico’nun ilk sezonu olarak geçiyor. Yani hikaye, Narcos: Mexico hikayesi tek sezonda tamamlanmayacak.

luna

 

José María Yazpik hariç dizinin önceki sezonlarından kimsenin yer almadığı Narcos: Mexico’da bu sezonki DEA dedektifimiz, ”Amerikan komedi filmlerindeki Meksikalı adam” olarak tanıdığımız Michael Pena olurken, Star Wars: Rogue One‘dan hatırladığımız Diego Luna ise Meksika’nın en büyük kartellerinden biri olan Guadalajara‘nın başı ve modern uyuşturucu trafiği sistemini getiren adam olarak bilinen Miguel Ángel Félix Gallardo aka Felix olarak karşımıza çıkıyor.

Günümüz modern uyuşturucu trafiğinin nasıl ortaya çıktığını ve kökenlerinin nasıl oluştuğunu anlamak için bizi ufak bir zaman yolculuğuna çıkartacak Narcos: Mexico, 1980’lerde Felix Gallardo ve Guadalajara kartelininin nasıl oluştuğunu, günümüzdeki haline nasıl geldiğini anlatacak.

Dizide anlatılan karakterlerin bir çoğunun hayatta olduğu isimler arasında Joaquin “El Chapo” Guzman ve Juan Jose Esparragoza Moreno “El Azul” gibi ünlü baronlar da yer alıyor.

 

16 Kasım’da başlayacak yeni sezondan yayınlanan fragman hemen aşağıda.