NETFLIX’İN İLK TÜRK DİZİSİNDEN FRAGMAN

NETFLIX’İN İLK TÜRK DİZİSİNDEN FRAGMAN


Hakan: Muhafız (The Protector)


Çağatay Ulusoy’un başrolünde yer aldığı, Netflix’in ilk Türk dizisi Hakan: Muhafız’ın (The Protector)’dan ilk fragman paylaşıldı.

vbn

Dün, bazı sahnelerinin beğenilmemesi nedeniyle yayın tarihinin ertelendiği haberini aldığımız Netflix’in ilk Türk yapımı Hakan: Muhafız (The Protector), N. İpek Gökdel’in 2016 yılında kaleme aldığı Karakalem ve Bir Delikanlının Tuhaf Hikayesi kitaplarından uyarlandı.

İstanbul’a eğitim için gelen Çağatay Ulusoy’un canlandırdığı Hakan karakterinin maceralarını takip edeceğimiz dizi, İstanbul’un koruyuculuğu görevi verilen sıradan bir insan olan Hakan’ın; geçmişten gelen bir tehlikeyi öğrenip görevi kabul ettikten sonra 500 yıl öncesine dayanan bu geleneğin son üyesi olduğunu fark edip Yavuz Sultan Selim’in Denizlili dokumacı tarafından dokunan ikiz gömleğini giyip süper kahramana dönüşmesini anlatacak.

Çağatay Ulusoy‘un yanı sıra dizinin kadrosunda Ayça Ayşin Turan, Okan Yalabık ve Hazar Ergüçlü yer alıyor. Can Evrenol‘un çektiği beş bölümden memnun kalmayan Netflix’in dizinin yönetmenliğine Umut Aral ve Gönenç Uyanık ikilisini getirmesiyle yeni bir evreye geçen dizinin akıbeti ne olacak yakında göreceğiz. Dizi için bir vizyon tarihi duyurulmadı.