RALPH BREAKS THE INTERNET’TEN VİZYON ÖNCESİ SON FRAGMAN

RALPH BREAKS THE INTERNET’TEN VİZYON ÖNCESİ SON FRAGMAN


9 Mart'ta vizyonda


Walt Disney’in ilkini 2012’de çektiği, başına iyi niyeti ve saflığı yüzünden türlü belalar açan Ralph karakterinin macerasını izlediğimiz filmin devamı olan Ralph Breaks The Internet: Wreck-It Ralph 2’dan vizyon öncesi son fragman paylaşıldı.

uoıuo

Gal Gadot‘nun seslendirme kadrosuna dahil olduğu; Shank, Ralph ve Vanellope’un Fast & Furious tarzı sert bir araba macerasına girdiği film, bir kez daha her yaştan izleyiciyi sinema salonlarına davet ediyor. Bu macerasında bir modem aracılığıyla internetin, evet bildiğimiz internetin içine giren ve dış dünyada olduğu gibi yine başına binlerce bela açan Ralph’a bir kez daha John C. Reilly sesiyle hayat veriyor. Ralph’ın başına açtığı dertlerden uyarmakla görevli suç ortağı Vanellope von Schweetz ise tekrar Sarah Silverman’a emanet.

İkilinin bir yandan internetin derinliklerinde ilerleyip bir yandan da bozdukları her şeyi tamir edip geri dönüş yolunu aradıkları Ralph Breaks The Internet: Wreck-It Ralph 2, 9 Mart 2019’da vizyona girecek. Filmin vizyona girmeden önceki son fragmanı da hemen burada.