RICK AND MORTY YAZARLARINDAN STAR TREK ANİMASYON DİZİSİ

RICK AND MORTY YAZARLARINDAN STAR TREK ANİMASYON DİZİSİ


Star Trek: Lower Decks


Son yılların en büyük çılgınlıklarından birine dönüşen Rick and Morty’nin yazar ekibi, Star Trek efsanesini animasyon formatında televizyona uyarlamaya hazırlanıyor.

Celebrity City

 

4. sezon bölümlerini heyecanla beklediğimiz Rick and Morty’nin baş yazarı Mike McMahan, yeni projesiyle bizleri yine bir uzay macerasına davet ediyor. Eylül başında Rick and Morty’nin yaratıcılarından Justin Roiland ile Solar Opposites isimli yeni bir animasyon diziye imza atacağı açıklanan McMahan, bu sefer bilim kurgu efsanesi Star Trek’in başına geçiyor.

Geçtiğimiz haziranda CBS, Star Trek: Discovery’nin baş yapımcısı ve yaratıcılarından Alex Kurtzman ile 5 yıllık bir anlaşmaya vardığını duyurmuş ve yakında Star Trek evreninden birçok farklı yapımla karşılaşacağımızın sinyalini vermişti. O yapımlardan ilki olan Star Trek’in animasyon versiyonu Star Trek: Lower Decks isimli bir proje duyuruldu. Dizi, tarihi boyunca yapım ve yayın sürecinde birçok sıkıntıyla karşılaşmış olmasına rağmen kendi janrasının en popüler yapımları arasında yer alıyor. Bu popülaritenin üstüne bir de Rick and Morty gibi bir fenomeni yaratan ekibin geçecek olması, dizinin makus talihinin bu sefer değişeceğine dair umut veriyor.

İsmini Star Trek: The Next Generation’ın yedinci sezonundan alan dizi, Starfleet’in en önemsiz uzay araçlarından birinde çalışan destek ekibinin hikayesini anlatacak. İki sezon için de onayı alan Star Trek: Lower Decks için şimdilik bir yayın tarihi bulunmuyor.