STEVE CARELL THE OFFICE’İN BİRLEŞMESİNE KATILMAK İSTEMİYOR

STEVE CARELL THE OFFICE’İN BİRLEŞMESİNE KATILMAK İSTEMİYOR


Ama neden?


Tüm zamanların en sevilen komedi dizilerinden biri olan The Office, hayatımıza kattığı onlarca karakter ve mutlu anla izleyenlerin izlemeyenlere gururla önerdiği dizilerin başında geliyor.

the_office_season_1_cast

Son iki senedir ise dizinin oyuncuları, farklı zamanlarda eski ekibin tekrar bir araya gelmesiyle ilgili açıklamalarda bulunuyor. Önce Jim rolünde izlediğimiz John Krasinski’nin “Böyle bir ihtimal varsa her türlü varım” demesiyle sevinip, sonra da The Office’in geri döneceğine dair çok da güven vermeyen haberlerle kafamız karışmıştı. Dizide Pam karakterine hayat veren Jenna Fischer da dizinin olası bir geri dönüşünde yer almak istediğini açıklayan son isim olmuştu.

Şimdi de dizinin en sevilen karakterlerinden biri olan Michael Scott olarak izlediğimiz Steve Carell, muhtemel bir yeniden birleşme konusunda çok da hoşumuza gitmeyecek açıklamalarda bulundu. Dizinin başladığını gün ile bugün itibari arasında çok fark olduğunu söyleyen Carell, diziyi olduğu gibi bırakmanın daha mantıklı bir hareket olduğunu düşündüğünü açıkladı. Ayrıca Michael Scott karakterinin farkında olmadan yaptığı ofansif şakaların günümüzde tepki çekebileceğini düşündüğünü de paylaşan Scott, olası bir The Office birleşmesinde ekibin parçası olmayacağının sinyallerini verdi.

NBC’nin geçen yıldan beri hayata geçirmeye çalıştığı projeden güzel haberleri heyecanla bekliyoruz.