SYLVESTER STALLONE’UN KOVBOY OLDUĞU RAMBO 5’TEN İLK GÖRSELLER

SYLVESTER STALLONE’UN KOVBOY OLDUĞU RAMBO 5’TEN İLK GÖRSELLER


Peki ama neden?


Sylvester Stallone’nin bin kere tövbe edip yine geri döndüğü Rambo serisinin son filmi Rambo 5’ten ilk görseller paylaşıldı. İlk görüşte anlam veremediğimiz fotoğraflarda Stallone’yi kovboy kostümü içinde ve ata binerken görüyoruz.


Bu gönderiyi Instagram’da gör

Tonight we start filming…!

Sly Stallone (@officialslystallone)’in paylaştığı bir gönderi ()

Usta aktörü bir kez daha ve muhtemelen son kez John Rambo rolünde izleyeceğimiz Rambo V, artık emekli olmuş ve Arizona’daki evinde sessiz sakin bir hayat süren Rambo’nun; arkadaşı Maria’nın Meksika’da parti yaparken kaybolan torunuyla ilgili yardım istemesiyle tekrar aksiyona bulaşmasını anlatacak. 


Bu gönderiyi Instagram’da gör

… Comes a Horseman Wild and Free. @rambomovie #rambo5

Sly Stallone (@officialslystallone)’in paylaştığı bir gönderi ()

Yanına gazeteci kardeşini de alıp basit bir arama görevi diye çıktığı yolda insan kaçakçıları, uyuşturucu tacirleri ve suikastçileri tokatlayıp patlama, çatlama ve aksiyona doyacağımız bir filmle geri gelecek Stallone, aynı zamanda filmin senaryosu üzerinde de çalışıyor.

2008 yılında son filmin hem senaryosunu yazıp hem de yönetmenlik koltuğuna oturan Stallone’nin bir gözü de filmin yönetmen koltuğunda. Şu anda IMDB bizlere Adrian Grunberg’in yönetmenlik görevini sürdürdüğünü söylese de film bitmeden bu detayları öğrenemeyeceğiz gibi gözüküyor. Senaryosunu Matthew Cirulnick’in Stallone ile birlikte yazdığı filmin oyuncu kadrosundan henüz paylaşılmış bir isim yok.