THE WITCHER EVRENİNDE YER ALACAK OYUNCULAR BELLİ OLMAYA BAŞLADI

THE WITCHER EVRENİNDE YER ALACAK OYUNCULAR BELLİ OLMAYA BAŞLADI


Başrolde Henry Cavill


Netflix’in oyun dünyasının en sevilen serilerinden olan The Witcher’ı televizyona uyarlama çalışmalarında oyuncu kadrosuna dahil olan yeni isimler açıklandı.

witcher-ciri

Projenin kesinleşmesiyle oyunun ve kitabın hayranlarını sevindiren ama başrolü Henry Cavill’ın canlandıracağının açıklanmasıyla da hayranları ikiye bölen yapım, hakkında daha çok konuşturacak gibi. Dizi ve hikayenin önemli karakterlerden Ciri ve Yennefer’i canlandıracak oyuncular belli oldu. 

witcher_3_yennefer_01

Hikayenin özellikle oyuncular için en önemli karakterlerinden olan ve kısa süre önce büyük tartışmalar yaratan Ciri‘yi Freya Allan (The War of the Worlds, Into the Badlands) canlandıracak. Geralt’ın en büyük aşkı Yennefer rolüne ise Anya Chalotra (The ABC Murders, Wanderlust) hayat verecek. Şu noktada atılan adımlarla dizinin yapılan oyunlardan değil de, Andrzej Sapkowski’nin kitaplarından esinlenerek hayata geçirilmesi yüksek ihtimal gibi gözüküyor.

Image593

Diziden açıklanan karakterler sadece Ciri ve Yennefer ile sınırlı değil. Hikayenin farklı noktalarında karşımıza çıkacak Kraliçe Calanthe ve kocası Eist’ı, Jodhi May ve Björn Hlynur Haraldsson canlandıracak. Druid Mousesack rolünde Adam Levy’yi izleyeceğimiz dizide sürgündeki prenses Renfri rolünde ise Millie Brady yer alacak.

Son olarak büyücü akademisinin baş ismi Tissaia ise MyAnna Buring tarafından canlandırılacak. Dizinin yayın tarihi konusunda henüz net bir bilgi yok ama oyuncuların yavaş yavaş belli olması, prodüksiyon kısmının hızlıca ilerlediğinin ve yakında daha detaylı bilgiler duyacağımızın işareti.