WONDER WOMAN 1984’ÜN VİZYON TARİHİ ERTELENDİ

WONDER WOMAN 1984’ÜN VİZYON TARİHİ ERTELENDİ


5 Haziran 2020'yi bekleyeceğiz


2017 tarihli Wonder WomanDC‘nin şu ana kadar en beğenilen ve dünya genelinde en çok sevilen filmi olmuştu. Devam filmi olarak çekimleri devam eden ve 1984 yılında geçecek olan Wonder Woman 1984‘ün vizyon tarihiyle ilgili yeni bir açıklama yapıldı.

Daha önce filmden Pedro Pascal’ın yer aldığı bir fotoğrafla çekimlerin başladığı ve hızla devam ettiği duyurulmuştu. Genelde DC vs. Marvel mücadelesinde baskın olan Marvel tarafına hem büyük beğeni kazanmasıyla hem de gişe hasılatıyla “Biz daha ölmedik” mesajı veren DC, Warner Bros. ile birikte yaptığı açıklamayla filmin vizyon tarihinin 1 Kasım 2019’dan 5 Haziran 2020’ye ertelendiğini açıkladı. 

Gal Gadot’nun Twitter hesabından yaptığı paylaşımın ardından Warner Bros. tarafından “İlk filmi yazın yayınlamıştık ve bu bize gişede büyük bir başarı elde getirmişti. Oturup tekrar düşününce yeni filmi de yaz aylarında vizyona sokmanın daha mantıklı olacağına karar verdik açıklaması.” yapılmıştı. Bu açıklamanın ardından akıllara ilk gelen ise “Acaba filmin istenilen gibi gitmiyor mu?” sorusu oldu.

Bu gelişmeyle DC’nin takviminin en sonuna yerleşen Wonder Woman 1984’ten önce 5 Nisan 2019’da Aquaman, sinematik evrenden bağımsız olarak da 4 Ekim 2019’da Joaquin Phoenix’li Joker filminin vizyonda olacağını hatırlatalım.