DISNEY STAR WARS TEMALI PARKININ TANITIM VİDEOLARINI PAYLAŞTI

DISNEY STAR WARS TEMALI PARKININ TANITIM VİDEOLARINI PAYLAŞTI


Westworld'e hoş gelidiniz!


Disney, geçtiğimiz sene Star Wars hayranları için Westworld temalı devasa bir park inşa edeceklerini duyurup herkesi heyecanlandırmıştı. Bir senedir projeden yeni bir haber duyamazken, bu hafta sonu basınla paylaşılan tanıtım videolarıyla birlikte Star Wars: Galaxy’s Edge isimli projenin final haliyle ilgili epey bir fikir edinmiş olduk.

eeree

Dinsey’in 2019 yazında Disneyland’de ve 2019 sonbaharında Disney World’de açılacağını açıkladığı tematik parklar, misafirlerine Star Wars fotoğraflarıyla dolu bir parkta yürüyüş yapmaktan fazlasını vadediyor. Walt Disney yöneticilerinden Bob Chapek’in konuyla ilgili fazlasıyla heyecanlı bir şekilde “Bugüne dek en deneysel işlerimizden biri üzerine çalışıyoruz. Lüks bir oteli otantik bir çevreyle birleştiriyor.” açıklamasını yaptığı tema park için, Star Wars sersinin müziklerini yapan kült besteci John Williams da yeni ve eski tema müzikleriyle projeye dahil oldu.

Sıradan bir parktan fazlasını içerecek Star Wars: Galaxy’s Edge, konukların kendilerini gerçekten Millennium Falcon’da hissetmelerini sağlayacak Millennium Falcon: Smuggler’s Run isimli bölgede uçuş sırasında üç farklı rolden birini seçerek Han Solo ve Chewbacca’nın gemisinin tadını çıkaracak.

Star Wars: Rise of the Resistance ise misafirlerin tema parkta karşılaşabileceği diğer Star Wars senaryolarından biri olacak. Direniş ile İmparatorluk arasındaki mücadelenin ortasında kalacak ziyaretçiler, stormtrooper’lar ve droid’lerle çevrili bir manzarada bu heyecanı yaşayacaklar.