GAME OF THRONES’UN KAMERA ARKASINDAN YENİ GÖRSELLER

GAME OF THRONES’UN KAMERA ARKASINDAN YENİ GÖRSELLER


Gel vefasız, gel vicdansız


Final sezonu için 2019’u heyecanla beklediğimiz Game of Thrones’un çekimleri son sürat devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Entertainment Weekly sağ olsun diziden Kit Harrington ve Emilia Clarke’lı ilk set fotoğrafını görmüştük. Bugün ise o serinin devamı geldi.

game-of-thrones-kamera-arkasi-15-filmloverss

 

Final sezonuyla televizyon tarihinde rekorları alt üst etmesi beklenen Game of Thrones’un yeni ve son sezonu, 2019’un ilk yarısında ekranlara gelecek. Hayranlarının sabırsızlıkla beklediği dizi, belki önümüzdeki sene sona erecek ama Game of Thrones evreni tamamen bitmeyecek.

Vladimir Furdik as the Night King Behind the Scenes

Serinin yaratıcısı George R. R. Martin, Game of Thrones’un bitişinden sonra başrolünde Naomi Watts’ın yer alacağı The Long Night isimli yeni dizinin yolda olduğunu bizlere müjdelemişti. GoT evreninden 8000 yıl öncesine gidip hikayenin başlangıç günlerine odaklanacak dizi, muhtemel bir çok spin-off yapımının da öncülüğünü yapacak.

game-of-thrones-kamera-arkasi-13-filmloverss

Dizinin devam eden yeni sezon çekimlerinden paylaşılan görseller, aklımıza gelen bütün karakterleri karşımıza çıkarıyor. Her yeni haberle daha da merak ettiğimiz yeni Game of Thrones sezonunun görselleri hemen burada.

game-of-thrones-kamera-arkasi-12-filmloverss game-of-thrones-kamera-arkasi-11-filmloverss game-of-thrones-kamera-arkasi-10-filmloverss game-of-thrones-kamera-arkasi-9-filmloverss game-of-thrones-kamera-arkasi-8-filmloverss game-of-thrones-kamera-arkasi-6-filmloverss game-of-thrones-kamera-arkasi-5-filmloverss Season 7 Episode 4Behind the ScenesPeter Dinklage as Tyrion Lannister