JOHN CENA YENİ CAPTAIN AMERICA MI?

JOHN CENA YENİ CAPTAIN AMERICA MI?


Güle güle Chris Evans


Geçtiğimiz günlerde Avengers serisine ve canlandırdığı Captain America karakterine vedasını ima eden bir tweet ile sinema dünyasında gündem yaratan Chris Evans’tan sonra yerine geçecek isimle ilgili birçok söylenti ortaya çıkmıştı.


Bu gönderiyi Instagram’da gör

John Cena (@johncena)’in paylaştığı bir gönderi ()

Bucky (Sebastian Stan) veya Falcon (Anthony Mackie) gibi bahsi geçen bir çok isim arasından belki de beklenmedik adaylardan biri olan John Cena, Instagram hesabından paylaştığı bir fotoğrafla herkesin kafasını karıştırdı. Captain America kalkanının bir fotoğrafını paylaşan Cena, role talip olduğunu da resmen duyurmuş oldu.

Captain America’nın vedasının yüzde yüz net olmamasına rağmen akıllara “Yeni Captain America çoktan belli miydi?” sorusunu da getiren paylaşımdan sonra Avengers serisinin takipçileri, John Cena’nın, Chris Evans’ın yerine geçmesi durumunda epey mutlu olacaklarını belirttikleri yorumlarıyla ünlü aktöre destek verdi.

2019’un Mayıs ayında vizyona girecek son The Avengers filminden sonra Marvel sinematik evreninde yeni bir dönemle karşılaşacağımızı biliyorduk. Bakalım bu yeni dönemin ilk büyük değişikliği Captain America’da mı yaşanacak?