LCD SOUNDSYSTEM’DAN SPOTIFY İÇİN BİR COVER DAHA

LCD SOUNDSYSTEM’DAN SPOTIFY İÇİN BİR COVER DAHA


(We Don’t Need This) Fascist Groove Thang


James Murphy ve çetesinin 2012’deki ayrılığı çok uzatmayıp tekrar aramıza dönmesi hala akla geldikçe yüzleri güldürürken, grup hakkında okuduğumuz her haber de bizleri mutlu etmeye devam ediyor.

LCD_Soundsystem

Geçtiğimiz sene yayınladıkları american dream ile Play Tuşu Headquarters’ta en çok dönen albümlerden birini yapan LCD Soundsytem, Spotify’ın Eylül ayında Arctic Monkeys ile başlattığı Spotify Singles isimli projesinin ikinci misafiri olmuştu.

Chic’in bir dans pisti klasiği olan I Want Your Love şarkısını cover’layıp bir de tonite şarkısının canlı bir versiyonunu paylaşan grup, şimdi de aynı seri için kaydettiği ikinci cover’ı paylaştı. İngiliz new wave ve synth pop grubu Heaven 17’in (We Don’t Need This) Fascist Groove Thang şarkısını gözüne kestiren grup, şarkıya kendi büyüsünü katıp tekrar yorumlayarak orijinalinden daha enerjik ve yüksek tansiyonlu, adeta yeni bir LCD Soundsystem şarkısı haline getirmiş.

Keşke her gün yeni bir LCD Soundsystem şarkısı yayınlansa dediğimiz bir cuma gününe hala tam başlayamayanları yola sokacak şarkıyı aşağıdan dinleyebilirsiniz.