NATALIE PORTMAN’LI VOX LUX’TAN VİZYON ÖNCESİ SON FRAGMAN

NATALIE PORTMAN’LI VOX LUX’TAN VİZYON ÖNCESİ SON FRAGMAN


7 Aralık'ta vizyonda


Geçtiğimiz ay bugünlerde ilk fragmanını izlediğimiz ve Closer’ın ardından Natalie Portman ile Jude Law’u tekrar bir araya getirecek Vox Lux’tan vizyon öncesi son bir fragman paylaşıldı.

maxresdefault (1)

Michael Haneke’nin 2007 yılında çektiği Funny Games’te Michael Pitt ile başrolü paylaşan senarist-yönetmen Brady Corbet’nin yönetmenlik koltuğunda oturduğu Vox Lux, 1999’dan başlayıp günümüze kadar uzanan bir zamanda geçecek ve Natalie Portman’ın canlandırdığı Lady Gaga’vari Celeste isimli bir pop şarkıcısının hikayesini anlatacak.

Filmde bol bol şarkı söylerken izleyeceğimiz Natalie Portman’ın seslendireceği eserleri hazırlayacak kişinin Sia olduğu daha önceden paylaşılmıştı. Sia’ya, The Childhood of a Leader’da da yönetmen Corbet’yle çalışan ikonik müzisyen Scott Walker eşlik ediyor.

Daha önce izlediğimiz 50 saniyelik fragmandan çok bir şey öğrenememiştik ama dün akşam yayınlanan yeni fragman, bizlere en azından filmin sıradan bir popstar filmi olmadığının, arkasında bir aile draması yattığını da gösteriyor.

7 Aralık’ta vizyona girecek Vox Lux’tan vizyon öncesi paylaşılan son fragman hemen aşağıda.